Assalamualaikum

Selamat datang kepada semua pelawat blog ini. Saya menerima tempahan menjahit sulaman manik dan labuci daripada seluruh Malaysia terutamanya Utara Semenanjung Malaysia seperti Kedah dan Perlis, termasuk Sabah dan Sarawak. Sila rujuk HOW TO ORDER? dan TERMA DAN SYARAT untuk maklumat lanjut.
Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi saya Rubiah di 012-5986140 atau emel rubyfav@gmail.com.

Wednesday, April 29, 2009

Simple Manik Lalang for Mak Kak Meria

Salam semua,
Bulan 5-6 ni ramai yang buat kenduri kawin. Dan family aku tak berkecuali...

Tapi kisah baju ni bukan dari kalangan family aku. Ni baju mak Kak Meria, officemate aku. Actually ada kisah sedih di sebalik baju ni...huuuuuuuuu...

1st of all nak habaq baju ni kaler pink tau. Tapi tah napa bila snap kadang2 jadi kaler oren plak. Pencahayaan kot.

Kak Meria nak men'Datin'kan mak dia di kenduri adiknya kawin nanti, anak lelaki...Yelah takkan belah pempuan je nak grand kan? belah laki pun sure nak meriah gak. Kak Meria request peten yang simple..takut mak dia segan nak pakai katanya. Paham.... Yang best Kak Meria dah bagi contoh macam mana yang dia nak. Takdela aku pening nak buat kan. So aku ikut je la contoh tu. Contoh tu dari Msdnoraini @ Ladybeads. CREDIT TO LADYBEADS. Inilah hasilnya...















Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya, Rubiah di rubyfav@gmail.com atau 012-5986140.

2 comments:

Meria said...

Ni anak tuan punya baju nak bg komen. Ntah ek kaler aper tah, peach kot, dark peach..tul tak.Lenkali hati2 ek jgn sampai tragedi berulang lg..nnti tarak untung wo..hehehe..Anyway, akak sgtlah puas hati on behalf mak akak. Terima kasih ek.

Ruby said...

kak meria, jasamu dikenang..hihi..mekacih atas komen dan nasihat itew...huuuuuuu