Assalamualaikum

Selamat datang kepada semua pelawat blog ini. Saya menerima tempahan menjahit sulaman manik dan labuci daripada seluruh Malaysia terutamanya Utara Semenanjung Malaysia seperti Kedah dan Perlis, termasuk Sabah dan Sarawak. Sila rujuk HOW TO ORDER? dan TERMA DAN SYARAT untuk maklumat lanjut.
Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi saya Rubiah di 012-5986140 atau emel rubyfav@gmail.com.

Friday, March 6, 2009

Thanks to Ila dari Seremban

Ila seremban: salam kak ruby
Ila seremban: ila dah dapat baju tu
Ila seremban: cantik sangat2 lah
Ila seremban: puas hati giler...
Ila seremban: terima kasih banyak2 ye kak
Ila seremban: nanti ila tempah lagi


Salam semua,

Tadi lepas balik lunch, ngadap je notebook nampak satu window kecik ym dari Ila...msj spt di atas..kembang giler..lega customer puas hati dengan hasil kerja kita..rasa berbaloi usaha..dan yang paling best ayat last tu..nak tempah lagi..hihi..

Ila pilih paten yang aku post sblm ni...Bunga2 Adik...thanks to adik sebab benarkan aku buat paten tu kat baju dia sebagai percubaan...sronok betul akhirnya menjadi..dan ramai juga yang bertanya dan suka dengan paten ni. And thanks to Ila sebab sudi menempah..Ila ni customer by post aku yang 1st tau..

Oklah..jom layan gambar...memang aku kekalkan semua ciri dari paten asal supaya takla customer argue nanti plak kan..yang lain cuma kaler bunga besar tu (pink gelap skt) dan putik bunga bby daisy tu (teka di mana?hihi)..









Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya, Rubiah di rubyfav@gmail.com atau 012-5986140.
Posted by Picasa

8 comments:

ciare (^_^)v said...

congrats sbb customer suke =P

chaiyokk!

pasni wat baju kurung pulok :'D

Ruby said...

tenkiu tenkiu...bagi le lagi baju, aku nk buat experiment, tp kena bayo..haha..

pepari said...

Ruby... cantik design yg ni.. rajin betul jahit daun tu banyak2 hehe.. nampak full... naik color pink bila matching dgn kain hitam... Keep it up... Thanks sbb sudi visit FP saya..

Ruby said...

thank pepari, tapi takla setanding design2 pepari yg mmg kelasss tu..

dana said...

hi kak...

tips dana blh bg... kalau kain jarang n nipis tuh.... kalau nipis sgt akak letak lah kain gam tu... bt lapik biar dia cantik time jht n terletak je...

... tp kan kak kalau susah sgt maybe akak kene jht sambil berdiri heheheh

Ruby said...

dana >> thanks 4 da tips...jahit sambil bdiri? mangaih jenuh tu...tak penah buat lagi...mencabarnya nak jahit baju tu..tggu je la hasilnya nnt...huuuuu

Cho Zila said...

>>salam ruby.. sori mori ler akak lama betoi tak melawat sini.. ee cantiknyer ni.. pink warna kesukaan kini..

Ruby said...

salam cho...hihi..tenkiu...minat pink ke?ramai tul peminat pink kan..