Assalamualaikum

Selamat datang kepada semua pelawat blog ini. Saya menerima tempahan menjahit sulaman manik dan labuci daripada seluruh Malaysia terutamanya Utara Semenanjung Malaysia seperti Kedah dan Perlis, termasuk Sabah dan Sarawak. Sila rujuk HOW TO ORDER? dan TERMA DAN SYARAT untuk maklumat lanjut.
Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi saya Rubiah di 012-5986140 atau emel rubyfav@gmail.com.

Monday, September 28, 2009

Raya Collection - Manik Crumble for Purple Kurung

Salam semua,

Lama betul blog ni ditinggalkan. Ramadhan lepas mmg busy sangat dengan tempahan manik. Maklumlah baru first time ambil tempahan untuk raya. Kecoh sikitla untuk nak bajet nak ambil tempahan banyak mana, nak tutup tempahan bila la..pening gakla time tu..nasib baik akhirnya berjaya gak aku siapkan semua tempahan. Tapi yang sedihnya ada gak tempahan yang terpaksa ditolak sebab dah last minit sangat. Kalau customer dekat2 ok lagi, tapi customer pos aku tak berani nak ambik...mintak maaf banyak2 kepada yang berkenaan...mungkin lain kali kita berurusan ye..

Okla, berbalik pada entry ni...baju ni dari Adah, memberku. Tapi ni baju kakak dia. Dia request crumble kat tangan dan kaki baju...Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya, Rubiah di rubyfav@gmail.com atau 012-5986140.

No comments: