Assalamualaikum

Selamat datang kepada semua pelawat blog ini. Saya menerima tempahan menjahit sulaman manik dan labuci daripada seluruh Malaysia terutamanya Utara Semenanjung Malaysia seperti Kedah dan Perlis, termasuk Sabah dan Sarawak. Sila rujuk HOW TO ORDER? dan TERMA DAN SYARAT untuk maklumat lanjut.
Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi saya Rubiah di 012-5986140 atau emel rubyfav@gmail.com.

Monday, September 28, 2009

Raya Collection - Jubah Manik Manjalara

Salam,

Ni baju member skolah, Zima yang skang aku tak sure dah besalin ke belum....so untuk raya dia tempah manik kat jubah dia......harap dia sempat melaram raya hari tu....Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya, Rubiah di rubyfav@gmail.com atau 012-5986140.

2 comments:

ANUPAM KUMAR SINHA said...

nice work

Juanita untuk FTIMdc said...

Assalamualaikum, Kak Ruby... harap tak keberatan membenarkan saya untuk maklumkan pada Kak Ruby serta para peminat beading/sulaman di sini bahawa Pn Rosita Jaafar, penulis serta pendidik beading/sulaman telah menubuhkan sebuah Beaders Fan Club supaya kita dapat mengumpulkan para peminat beading di seluruh Malaysia. Seperti yang kita semua ketahui, Pn Rosita telah menulis beberapa buah buku mengenai beading serta sulaman yang menjadi sumber rujukan utama para peminat beading dan dengan ini, para peminat bukan sahaja dapat dimaklumkan mengenai buku-buku terbaru malah juga bengkel-bengkel yang akan diadakan oleh ramai beaders yang turut bergerak sendiri. Dengan kata lain, kita semua dapat berkongsi maklumat serta dapat mengetahui aktiviti-aktiviti terbaru beaders di negara kita. Banyak lagi perancangan Pn Rosita nanti yang akan dapat memberi manfaat kepada para penggemar beading.

Jadi, marilah kita sama-sama mendaftar bersama admin@ftimdc.com. Kak Ruby dan para peminat semua dijemput ke FTIMdc untuk maklumat lanjut. TQ :->