Assalamualaikum

Selamat datang kepada semua pelawat blog ini. Saya menerima tempahan menjahit sulaman manik dan labuci daripada seluruh Malaysia terutamanya Utara Semenanjung Malaysia seperti Kedah dan Perlis, termasuk Sabah dan Sarawak. Sila rujuk HOW TO ORDER? dan TERMA DAN SYARAT untuk maklumat lanjut.
Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi saya Rubiah di 012-5986140 atau emel rubyfav@gmail.com.

Sunday, July 26, 2009

Baju Karen - Manik Pintalan 3 Layer

Salam,

Ya ampun, betapa malasnya aku kebelakangan ni. Maksud aku bab2 update blog ni...kamera lak rosak, tangkap gamba guna phone husband je.Kualiti gamba memang kureng. Lagila aku tak bersemangat nak ambik gamba manik yang aku jahit. Tapi Alhamdulillah skang kamera dah ok. So semangat naik balik..hihihi..

Apa pun entry kali ni still guna phone husband. Baju ni milik Karen..all the way from Sarawak..terharu beb..orang jauh sudi tempah manik kat aku....dah jenuh aku edit gamba ni bagi nampak berseri skit..tapi nampaknya tak berjaya...Karen request pintalan 3 Layer....dia bagi contoh....






Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya, Rubiah di rubyfav@gmail.com atau 012-5986140.

1 comment:

ciare (^_^)v said...

mak aih dari serawak?? bravo sis!! :D hehe pestime nengok 3 pintalan ;)