Assalamualaikum

Selamat datang kepada semua pelawat blog ini. Saya menerima tempahan menjahit sulaman manik dan labuci daripada seluruh Malaysia terutamanya Utara Semenanjung Malaysia seperti Kedah dan Perlis, termasuk Sabah dan Sarawak. Sila rujuk HOW TO ORDER? dan TERMA DAN SYARAT untuk maklumat lanjut.
Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi saya Rubiah di 012-5986140 atau emel rubyfav@gmail.com.

Tuesday, June 23, 2009

Single Manik Tabur

Salam,

Ni baju ke-3 Kak Nurul, baju ni pun dia request manik tabur, so aku buat single manik tabur, bagi lain la skt dr yang sebelum ni...takla sama je kan?






Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan sila hubungi saya, Rubiah di rubyfav@gmail.com atau 012-5986140.

1 comment:

PoKLi said...

wah wah wah...canteknya koleksi ruby..nasib baik la aku ni jantan....kalau tak dah order dgn ruby ....:D

en samad kirim salam
dia suruh stay back harini
buat tender
kekekekekekekeke.
apsal la ramai org dah berhenti,nak tutup ke company...lepas U, Azwa...lps tu Asmi...adusss poning pala den


www.pokli77.blogspot.com